15.12.19 | 02:31

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου νέα εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.
24.02.16 | 21:40

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου νέα εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», μετά την υπουργοποίηση της μέχρι σήμερα εκπροσώπου του Κόμματος, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος.

Οι δηλώσεις

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Να δώσω κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη που ανέλαβε Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σήμερα, που είναι η τέταρτη επέτειος από την ίδρυση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σας ανακοινώνω ότι στη θέση της, ως εκπρόσωπος του Κινήματος, αναλαμβάνει η μέχρι τώρα πρόεδρος της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία θα σας κάνει την πρώτη της δήλωση με τη νέα της ιδιότητα». 

ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την εμπιστοσύνη του. Αναλαμβάνω αυτή τη θέση συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά». 

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Ευχαριστώ δημόσια τον Πρωθυπουργό για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει ένα δύσκολο χαρτοφυλάκιο. Ευχαριστώ, επίσης, τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τηνεμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ μεγάλη χαρά που αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του Κινήματος μια νέα γυναίκα που "έβαλε πλάτη" στο Κίνημα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό της και είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρει καλύτερα από εμένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ