19.09.20 | 08:54

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Λύση στη μεταφορά των 800 μαθητών του Δήμου Θερμαϊκού
15.10.13 | 09:13

Λύση στη μεταφορά των 800 μαθητών του Δήμου Θερμαϊκού

800 και πλέον μαθητές του Δήμου Θερμαϊκού θα εξυπηρετούνται και πάλι από τα δρομολόγια ιδιόκτητων λεωφορείων, αφού από τις 10 Οκτωβρίου, ισχύει ο νέος μαθηματικός τύπος υπολογισμού του κόστους μεταφοράς τους, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφηκε από τα τέσσερα συναρμόδια Υπουργεία.

«Επιτέλους, ο αγώνας μαθητών, γονέων και τοπικής αυτοδιοίκησης απέδωσε καρπούς. Το αίτημά της διοίκησής μας, που ταυτόχρονα αποτελούσε επιδίωξη και άλλων δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης, κρίθηκε κάτι παραπάνω από επείγον από την Πολιτεία και έτσι, οι διαπραγματεύσεις μας με τις ηγεσίες των υπεύθυνων φορέων απέφεραν μια δικαιότερη λύση για όλους, μαθητές και λεωφορειούχους», τόνισε εμφαντικά ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό μαθητών και γονέων.

Το ίδιο ικανοποιημένος φάνηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κώστας Βογιατζής, αφού όπως είπε «η αγωνία και το άγχος μαθητών, γονέων και διοίκησης τερματίζονται με το νέο τρόπο χρηματοδότησης του προγράμματος μεταφοράς και τα παιδιά μας θα πηγαίνουν στα σχολειά τους με ασφαλή τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ