31.03.20 | 11:57

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ » ΑΧΑΪΑΣ

Λύνεται το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών της Αχαΐας
06.11.13 | 15:49

Λύνεται το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών της Αχαΐας

Προσπάθεια να επιλυθεί το μείζον ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στην Αχαΐα, όσον αφορά στα δρομολόγια που εκτελούνται με λεωφορεία, έγινε σήμερα, σε νέα συνάντηση που είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, παρουσία του Αντιδημάρχου Ερυμάνθου, Απόστολου Βγενόπουλου.

Συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν από αύριο τα δρομολόγια, που αφορούν τους μαθητές σε όλα τα ειδικά σχολεία και παράλληλα ,κατά την αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (2 μ.μ., αύριο Πέμπτη 7/11/2013 στα γραφεία της ΠΔΕ), να ανατεθούν, όπως ορίζει ο νόμος όλα τα νέα δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα μετά τη συνεδρίαση.

Για τα υφιστάμενα δρομολόγια, τα οποία θα είναι τα ιδία σε αριθμό και αφού δρομολογήθηκε από την ΠΔΕ η διαδικασία εξόφλησης των οφειλών της σχολικής περιόδου 2012-2013, ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, όπως ξεκινήσουν άμεσα τη μεταφορά το αργότερο τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ δεσμεύτηκαν ότι, θα απαντήσουν άμεσα, αφού ενημερώσουν και τους υπόλοιπους μετόχους της εταιρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ