14.04.21 | 17:39

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

''Λευκή Χριστουγεννιάτικη Νύχτα'' στο Βόλο
12.11.13 | 11:33

\Λευκή Χριστουγεννιάτικη Νύχτα\ στο Βόλο

Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, Κώστας Χαλέβας, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Καλτσογιάννη Γεώργιο, Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος – Βορείων Σποράδων και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Ζαφείρη Γεώργιο, μεταξύ άλλων θεμάτων, συζήτησαν και για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της ''Λευκής Χριστουγεννιάτικης Νύχτας'' στο Βόλο. 

Η ''Λευκή Νύχτα'' στο Βόλο, μετά από μια σειρά συζητήσεων και εναλλακτικών προτάσεων έχει καταλήξει να γίνει τη δεύτερη ημέρα της γιορτής του πολιούχου Αγίου Νικολάου της πόλεως του Βόλου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα εορταστικό τριήμερο, το οποίο θα ταυτίζεται και με την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου και να επιτευχθεί η προσέλευση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικές τιμές διανυκτέρευσης των ξενοδοχείων και φυσικά χαμηλές τιμές από τους συλλόγους εστίασης της περιοχής. 

Σύντομα, μετά από συζήτηση της ΕΚΠΟΛ, του Δήμου Βόλου και των αρμοδίων φορέων θα ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του τριημέρου. 

Ο κ. Χαλέβας τόνισε πως, υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων φορέων είναι να συμβάλλουν με όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις προκειμένου να επιτευχθούν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. «Είναι σίγουρο ότι με τη συμβολή των εκδηλώσεων και των προσφορών που θα διοργανώσουν και οι καταστηματάρχες, οι "Λευκές Χριστουγεννιάτικες Νύχτες", σε συνδυασμό με την εορτή του πολιούχου της πόλης μας θα μπορέσουν να αποτελέσουν ένα νέο θεσμό για την πόλη του Βόλου», τόνισε ο κ. Χαλέβας.

Ο ίδιος καλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν και όλους ανεξαρτήτως, οι οποίοι θέλουν να προτείνουν εκδηλώσεις για το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 6 - 8 Δεκεμβρίου, να καταθέσουν τις προτάσεις τους στα γραφεία της ΕΚΠΟΛ, στο ισόγειο του Διοικητηρίου των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Ιωλκού Αναλήψεως, τηλ. 24213 52535.

Επίσης, με επιστολή που θα αποσταλεί προς τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος θα ζητηθεί η δωρεάν παραχώρηση του χώρου στάθμευσης για το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν εύκολη και δωρεάν πρόσβαση στο χώρο του λιμανιού. 

«Είναι απολύτως βέβαιο», δήλωσε ο κ. Χαλέβας «ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από όλους τους εμπλεκομένους που θα συμμετέχουν και η επιτυχία ή η αποτυχία μιας δοκιμασμένης και επιτυχημένης εκδήλωσης, πανευρωπαϊκά, θα χρεωθεί αναλόγως. Η συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι επιβεβλημένη για να επιτύχει και στο Βόλο η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, η οποία είχε επιτυχία όπου και αν διοργανώθηκε ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ