23.07.18 | 05:19

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάρισα: Άγνωστος άνδρας «χτυπά» ρεσεψιόν ξενοδοχείων στη βραδινή βάρδια!
06.08.17 | 12:59

Λάρισα: Άγνωστος άνδρας χτυπά ρεσεψιόν ξενοδοχείων στη βραδινή βάρδια!

Έντονη ανησυχία αλλά και φόβος διακατέχει τα τελευταία 24ωρα εργαζόμενους σε ξενοδοχεία της Λάρισας, καθώς υπάλληλοι έπεσαν θύματα άγνωστου άνδρα, που επιχείρησε να «χτυπήσει» ρεσεψιόν τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, τουλάχιστον δύο περιστατικά καταγράφηκαν ήδη σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης κατά τη νυχτερινή βάρδια, ενώ ο άγνωστος άνδρας εκμεταλλευόμενος το προχωρημένο της ώρας, τη μειωμένη κίνηση και το γεγονός πως, ο ρεσεψιονίστ βρίσκεται μόνος του στο χώρο, επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή του υπαλλήλου με προφανή στόχο τη ληστεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας, ηλικίας 45-50 ετών, με πρόφαση την κατανάλωση αναψυκτικού και βγάζοντας το ρεσεψιονίστ από το πόστο του επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα και χρήματα σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές περιπτώσεις και πάντα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Ήδη τα περιστατικά έχουν κυκλοφορήσει ανάμεσα στους υπαλλήλους που εργάζονται σε ξενοδοχεία της πόλης, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί σχετικά και από τις διευθύνσεις των ξενοδοχείων, με τους περισσότερους να μην κρύβουν την ανησυχία τους παίρνοντας φυσικά και τα ανάλογα μέτρα προφύλαξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ