16.06.21 | 20:21

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δ. Μαρκοπούλου
14.12.18 | 10:38

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δ. Μαρκοπούλου

Λόγω της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για άστατες καιρικές συνθήκες με βροχοπτώσεις και ξαφνικές καταιγίδες, αναβάλλεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, για την επόμενη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 12:00 το μεσημέρι

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» μας προσκαλούν να στολίσουμε όλοι μαζί, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με τις Κάρτες «Ευχές» των μαθητών, 4 έως 15 ετών, που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό «Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές» και να απονείμουμε τα «Έπαθλα» για τους Νικητές του Διαγωνισμού.

Επίσης, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, ο Άγιος Βασίλης με το εντυπωσιακό, κόκκινο έλκηθρό του, θα παραβρεθεί στην γιορτή για να ακούσει τις ευχές όλων των παιδιών, να φωτογραφηθεί μαζί τους και βέβαια, να παραλάβει αυτοπροσώπως, το «γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη». Μαζί του, η βοηθός του, η Άγιο-Βασιλίνα.

Την παρέα του Άγιου Βασίλη συμπληρώνουν, η Νεράιδα επάνω στα ξυλοπόδαρά της και το Ελαφάκι Ρούντολφ.

Παράλληλα, η μαγεία ζωντανεύει με θεαματικά ζογκλερικά κόλπα με κορίνες, μπάλες, ακροβατικά, κινέζικα πιάτα κ.α. προσφέροντας ένα πλούσιο πολυθέαμα.

«Σας περιμένουμε με πολλή μουσική, κέφι και εορταστική διάθεση, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι!», τονίζει ο Δήμος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ