05.07.20 | 23:08

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Συκοφαντίες τα όσα γράφτηκαν για τη μητέρα μου»
23.03.14 | 14:38

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα όσα γράφτηκαν για τη μητέρα μου

Απαντήσεις στο σημερινό δημοσίευμα της Real news, που παρουσιάζει την Αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και μητέρα της Βουλευτού Α' Αθηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, να λαμβάνει επίδομα τεκνών, το οποίο δεν δικαιούταν, από το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, τόσο από την ίδια την κα. Λίνα Αλεξίου, όσο και την κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επικαλείται έγγραφο του Ταμείου, σύμφωνα με το οποίο διακόπηκε αναδρομικά το Νοέμβριο του 2013, η χορήγηση επιδομάτων στην κα. Αλεξίου για τις κόρες της Ζωή - το οποίο λάμβανε επί 18 χρόνια χωρίς να το δικαιούται - όπως και της Βασιλικής - Ιωάννας, το οποίο λάμβανε επί 12 χρόνια.

Στην ανακοίνωση - απάντησή της, η κα. Αλεξίου αναφέρει:

«Είναι κατάδηλη η σκοπιμότητα του εν λόγω δημοσιεύματος» και ότι, η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί της δημοσιογράφοι, πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός «απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου».

Τέλος, η κα. Αλεξίου επισημαίνει ότι, κανένας συντάκτης δεν επικοινώνησε μαζί της για διασταύρωση ή διευκρίνιση του ρεπορτάζ και προαναγγέλλει ότι, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά Όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής Α' Αθήνας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνει λόγο για επίθεση εναντίον της και "χτύπημα κάτω από τη μέση", επισημαίνοντας ότι, πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα - η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του - παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας τη μητέρα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ