18.11.19 | 11:48

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

3K: Κωλυσιεργία στην πρόσληψη των επιτυχόντων - Καταγγελίες
16.06.19 | 10:59

3K: Κωλυσιεργία στην πρόσληψη των επιτυχόντων - Καταγγελίες

Κωλυσιεργία στην πρόσληψη των επιτυχόντων της 3Κ καταγγέλλεται από μέρος αυτών, με το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ» να εκδίδει ανακοίνωση, ζητώντας τόσο από τις Δημοτικές Αρχές, όσο και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, που εμπλέκονται με την διαδικασία, να επισπεύσουν τις ενέργειες τους.

Οι σχετικές καταγγελίες έφτασαν στο Σωματείο, ενώ αρκετές είναι οι αναφορές επιτυχόντων και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Σωματείο - άμεσα ανταποκρινόμενο - προχωρά στην ανακοίνωση – καταγγελία, προασπίζοντας επιπλέον τον δημόσιο χαρακτήρα Καθαριότητας των Δήμων.

 

Η ανακοίνωση

«Μετά από πολύ προσπάθεια και αγώνα, φτάσαμε την περασμένη εβδομάδα να υποδεχτούμε με χαρά και ανακούφιση τους οριστικούς πίνακες του διαγωνισμού 3Κ/2018. Θέλουμε λοιπόν να καλωσορίσουμε τους νέους μας συναδέλφους σε όλους τους δήμους της χώρας.

Παρόλα αυτά όμως παρακολουθούμε μια ανησυχία των επιτυχόντων για την μη κλήση τους από τους δήμους, αλλά και μια κωλυσιεργία των δήμων προς την κλήση αυτών. Μετά την χθεσινή εγκύκλιο του Υ.Δ.Α. που ξεκαθαρίζει ότι ο εν λόγω διαγωνισμός εξαιρείται του παγώματος των προσλήψεων, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από τους δήμους για περεταίρω καθυστερήσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, σε κάθε γραφείο προσωπικού της χώρας που εμπλέκονται στην διαδικασία των διορισμών να επισπεύσουν τις διαδικασίες.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΕΣ να μην βάλουν κανένα εμπόδιο ώστε να προχωρήσει άμεσα και ομαλά η στελέχωση των υπηρεσιών με τους νεοπροσληφθέντες.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ να κινηθούν άμεσα προς τις υπηρεσίες των δήμων που προσλήφθηκαν για ενημέρωση και την συλλογή των δικαιολογητικών που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡEΣΙΩΝ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                            ΣΠ. ΠΗΤΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ