28.02.21 | 08:31

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kρούσματα κορωνοϊού σε ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε Μονάδα Φροντίδας της Καβάλας
26.11.20 | 20:17

Kρούσματα κορωνοϊού σε ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε Μονάδα Φροντίδας της Καβάλας

Επίσημηανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Σίλας» (ΝΠΙΔ) της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού τα οποία εντόπισε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε τροφίμους.

Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι απόλυτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Ιδρύματος είναι η προστασία της υγείας των τροφίμων και των εργαζομένων, αλλά και των προσωπικών τους δεδομένων, ενώ τονίζεται ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρός.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Ιδρύματος

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΙΛΑΣ» (ΝΠΙΔ) της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, γνωστοποιεί ότι, ὀπως σε πολλούς Φορείς Υγείας και Προ­νοίας στη χώρα μας κατά την περίοδο αυτή, ἐτσι και στη Μονάδα μας έχει εντοπισθεί το τελευταίο διάστημα μικρὀς αριθμός θετικών κρουσμάτων του κορονοϊού σε περιθαλ­πο­μένους και εργαζομέ­νους του Ιδρύματος.

Με την πρωτοβουλία και την απόλυτη ευθύνη του ΔΣ του Ιδρύματος εδώ και μήνες γίνονται συνεχώς οι απαραί­τητες υπεύθυνες ενέρ­γειες για την προφύλαξη της υγείας των τροφίμων και των εργαζομένων.

Τα συμπτώματα που εμφανίζονται είναι ήπια και αντιμετωπίζονται υπεύθυνα από τους αρμοδίους σύμ­φωνα με τις υποδείξεις τοῦ ΕΟΔΥ, της Διευθύνσεως Δημοσίας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητος Καβάλας και της Ιατρού του Ιδρύματος.

Απόλυτη προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας όλων των τροφίμων και των εργαζομένων του Εκκλησιαστικού Ιδρύματός μας, ὀπως επίσης και των προσωπικών δεδομένων τους και προς τούτο καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ευθύνης και ευαισθη­σίας".ΠΗΓΗ: kavalapost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ