15.08.20 | 02:06

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη: Aπάτη με λαχειοφόρο αγορά στο όνομα συλλόγου ατόμων με αναπηρία
14.02.20 | 09:19

Κρήτη: Aπάτη με λαχειοφόρο αγορά στο όνομα συλλόγου ατόμων με αναπηρία

Αετονύχηδες εξαπατούν πολίτες χρησιμοποιώντας τα άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα το όνομα του Συλλόγου «Το Μέλλον».

Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για το Σύλλογο Γονέων και φίλων ΑμΕΑ Νότιας Κρήτης, ο οποίος επιτελεί ένα πολύ σημαντικό και ουσιώδες κοινωνικό - και όχι μόνον- έργο, με στόχο τη στήριξη όλων των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναπηρίας, αλλά και την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά για την απόκτηση του ρόλου που δικαιούνται όλα τα άτομα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Σύμφωνα λοιπόν με μέλη του Συλλόγου, επιτήδειοι το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, ζητώντας τους να στηρίξουν τη λαχειοφόρο αγορά που γίνεται από το «Μέλλον».

Μια λαχειοφόρος αγορά «μαϊμού», μιας και τα χρήματα που δίνουν οι ανυποψίαστοι πολίτες, μόνο στο Σύλλογο δεν καταλήγουν.

«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι στην περιοχή του Ηρακλείου με πρόσχημα την ενίσχυση του συλλόγου μας διενεργείται λαχειοφόρος αγορά προσεγγίζοντας συνανθρώπους μας.Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι δεν πραγματοποιείται αυτό το διάστημα καμία τέτοια δράση και ειδικά της τάξεως των 20€. Παρακαλώ αν ποτέ αντιληφθείτε κάτι αντίστοιχο να μας ενημερώσετε για να το επιβεβαιώσουμε ή να το διαψεύσουμε αν δεν ισχύει. Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πρόκειται δυστυχώς για ένα ακόμη συμβάν που έρχεται να προστεθεί στα τόσα που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς στο Ηράκλειο και το υπόλοιπο νησί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ