19.08.19 | 05:21

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη: Αίσιο τέλος με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί [ΦΩΤΟ]
11.02.19 | 11:33

Κρήτη: Αίσιο τέλος με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί [ΦΩΤΟ]

Μεγάλη κινητοποίηση των Aρχών βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κορνάρου, καθώς ένας άνδρας - νεαρής ηλικίας – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που προσπαθούν να αποτρέψουν τον άνδρα από το να προβεί στην απειλή του.

Ο άγνωστος άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Συριακής καταγωγής, έχει ανέβει πάνω στην Κρήνη Μπέμπο, στον χώρο του Κουμπέ και κρατά ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.

Μέχρι στιγμής οι λόγοι που τον ώθησαν στην πράξη αυτή δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρίσκονται και τα μέλη της οικογένειας του, η σύζυγος και τα παιδιά του πιο συγκεκριμένα, τα οποία τον παρακαλούν να μην υλοποιήσει τις απειλές του.

[11:33]: Αίσια έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις των Αρχών, με τη συνδρομή αραβόφωνων διερμηνέων, προκειμένου να μην υλοποιήσει την απειλή του ο Σύρος που λίγο πριν από τις 10 το πρωί, σκαρφάλωσε στην Κρήνη Μπέμπο στην πλατεία Κορνάρου, απειλώντας να αυτοπυρποληθεί.ΠΗΓΗ: cretapost.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ