09.12.19 | 06:25

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

“Κρεμάστηκε” ο Δήμαρχος Κυθήρων!
09.10.17 | 15:29

Κρεμάστηκε ο Δήμαρχος Κυθήρων!

Με τις ευλογίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας ξεκίνησε τον έγγαμο βίο του ο νεαρός και δραστήριος Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, ο οποίος νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελική Σγούρου στον περικαλλή Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στον Άλιμο της Αττικής (περιοχή Κυθηρίων) το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Στο μυστήριο παραβρέθηκε πλήθος καλεσμένων, ανάμεσά τους η Πρώτη Κυρία της Χώρας κα. Σίσσυ Παυλοπούλου η οποία δεν πήγε μόνο για να καμαρώσει το ζευγάρι, αλλά και τον γιο της Βασίλη Παυλόπουλο και τη νύφη της Τζίνα Κόφφα, που ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού. Επίσης, εκεί ήταν οι Βουλευτές και πρώην Υπουργοί Γιάννης Βρούτσης και Θοδωρής Δρίτσας, η Βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος με τη σύζυγό του, πολλοί Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη από όλη την Ελλάδα, ο Δήμαρχος του κατεχόμενου Καραβά της Κύπρου Νίκος Χατζηστεφάνου με τη σύζυγό του, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου και φυσικά οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού από τα Κύθηρα, τη Ζάκυνθο και τα Αντικύθηρα.

Στο Μυστήριο χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Νέας Σμύρνης Συμεών, Κυθήρων Σεραφείμ και Παροναξίας Καλλίνικος.

Στο τέλος του Μυστηρίου, ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ απηύθηνε πατρικούς λόγους προς τους νεονύμφους, τονίζοντας την αξία της "εννόμου συζυγίας", ενώ ιδιαίτερα ευχήθηκε στο νεόνυμφο Δήμαρχο μεταφέροντας τις ευχές του Ιερού Κλήρου των Κυθήρων, καθώς και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, που δεν μπόρεσε να παραστεί στο μυστήριο.

Το epoli.gr - που ήταν εκεί... - εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν με υγεία και ευτυχία και κάθε καλό στη ζωή τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ