18.04.21 | 01:57

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κορωνοϊός: Σκηνές “απείρου κάλλους” μεταξύ Διευθυντή Υπηρεσίας – Δημοτικών Υπαλλήλων
29.03.20 | 10:30

Κορωνοϊός: Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ Διευθυντή Υπηρεσίας – Δημοτικών Υπαλλήλων

Σκηνές "απείρου κάλλους" στο Δημαρχείο της Πάτρας, με αφορμή τη μη  εφαρμογή από Προϊσταμένους και Διευθυντές Τμημάτων Υπηρεσιών του Δήμου, της απόφασης του Δημάρχου για παρουσία προσωπικού κατά 50% μειωμένου, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού μεταξύ υπαλλήλων, σύμφωνα με το τοπικό dete.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την περασμένη Δευτέρα μάλιστα ακούστηκαν βαριές εκφράσεις μεταξύ ενός Διευθυντή και υπαλλήλων, καθώς ο πρώτος απέκρυψε πως τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταφέρει συγγενικό του πρόσωπο από Χώρα του Εξωτερικού το οποίο μπήκε σε καραντίνα, άρα και ο ίδιος έπρεπε να πράξει το ίδιο! Μάλιστα οι φωνές έφθασαν μέχρι τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος παρενέβη και έδωσε εντολή στον Διευθυντή να απομακρυνθεί και να μπει σε καραντίνα!

“Κι όμως ο συγκεκριμένος άνδρας μετά την αποχώρηση του αντιδημάρχου, παρέμεινε στον χώρο γα 3 ώρες παρ’ ότι το τμήμα του δεν έχει σχέση με επείγουσες δομές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν υπάλληλος πληροφορήθηκε πως ο Διευθυντής είχε μεταφέρει το συγκεκριμένο πρόσωπο από χώρα του εξωτερικού και εκείνος δεν μπήκε από μόνος του (ως όφειλε) σε καραντίνα, τον διαολόστειλε!

Οι υπάλληλοι άρχισαν να σχολιάζουν τον «ιντερνετάκια» (τον αποκαλούν έτσι γιατί ακόμη και όταν εργάζεται για τον Δήμο… μπαίνει στο διαδίκτυο και ασχολείται… με το facebook”!)

Σαν να μην έφτανε αυτό, την περασμένη Παρασκευή, ο ίδιος ο Διευθυντής είχε πάρει μεζούρα και μετρούσε τα τετραγωνικά του γραφείου ώστε να «χωρέσει» όσους περισσότερους υπαλλήλους μπορούσε, παρά τις οδηγίες και εντολές του Κώστα Πελετίδη”, ολοκληρώνει το ίδιο πάντα ρεπορτάζ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ