07.07.20 | 08:03

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κορωνοϊός: Οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
19.03.20 | 08:29

Κορωνοϊός: Οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ

«Μόνο για τις περιπτώσεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό και αναφέρονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου», οι διαδικασίες πρόσληψης εκτός ΑΣΕΠ, τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε, με θέμα τις ενέργειες του Υπουργείου, στην έκτακτη κατάσταση του κορωνοϊού.

Αυτό απάντησε, στη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, εάν η κατάσταση (ύπαρξη κορωνοϊού) οδηγεί σε αναστολή διαδικασιών πρόσληψης από το ΑΣΕΠ, κάνοντας σαφές πως, οι εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις ορίζονται από την ταχύτητα πραγματοποίησης αυτών και σε καμία περίπτωση δε συνεπάγονται αναστολή διαδικασιών του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, όπως τονίστηκε από το Υπουργείο στο epoli.gr σε σημερινή επικοινωνία του.

Επισημαίνεται ότι, η απάντηση του Υπουργού αναφέρεται στις έκτακτες προσλήψεις του Υπουργείου Υγείας και τη δυνατότητα των επίσης 4μηνων συμβάσεων από τους Δήμους, όπως τονίστηκε στο epoli.gr σε απάντηση δεκάδων αναγνωστών, για το πού θα υποβάλλουν αιτήσεις για τις έκτακτες αυτές προσλήψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ