15.08.20 | 05:00

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός: Αρνητικά όλα τα νέα τεστ των μελών της ΠΑΕ Ξάνθη
04.07.20 | 18:38

Κορωνοϊός: Αρνητικά όλα τα νέα τεστ των μελών της ΠΑΕ Ξάνθη

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν για COVID-19 - έπειτα από το κρούσμα που έγινε γνωστό χθες - τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε όλη την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης.

Θα ακολουθήσουν νέα την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 και εφόσον δεν βγει θετικό κάποιο τεστ, η αναμέτρηση με τη Λαμία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (κι όχι φυσικά), όπως ορίστηκε, έπειτα από τη χθεσινή εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

"Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020".

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

"Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο".ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ