16.06.21 | 19:45

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοπέλα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της από οδηγό ΤΑΞΙ στο κέντρο της Αθήνας
06.05.21 | 09:45

Κοπέλα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της από οδηγό ΤΑΞΙ στο κέντρο της Αθήνας

Στην καταγγελία ότι ένας οδηγός ταξί αποπειράθηκε να την βιάσει στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε μία νεαρή κοπέλα.

Με ανάρτησή της στο Facebook η κοπέλα ισχυρίζεται πως το βράδυ τις Δευτέρας στις 12 το βράδυ «πήγε να πάρει ταξί από την πλατεία Εξαρχιών όπου ένας ταξιτζής την είδε και την ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκε».

Όπως αναφέρει η ίδια «στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κτλ.».
 
«Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει» αναφέρει εξιστορώντας τα όσα εφιαλτικά έζησε.

Πώς κατάφερε να σωθεί

Αναφορικά με το πώς κατάφερε να σωθεί είπε πως «φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει, ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα».

Η κοπέλα περιγράφει τον οδηγό ταξί ως «όχι πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, αέρα κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα ηλικία γύρω στα 40+».

Τέλος, αναφέρει ότι «δεν κατάφερα να πάρω αλλά στοιχεία όπως τις πινακίδες», αφού όπως εξηγεί στα σχόλια της ανάρτηση πρωταρχικός της στόχος όταν βγήκε από το ταξί ήταν να τρέξει να απομακρυνθεί για να σωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κοπέλα αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού.

Μάλιστα, από την αναλυτική περιγραφή της κοπέλας ευελπιστούν ότι σύντομα θα φτάσουν στα ίχνη του.

Η καταγγελίαΠΗΓΗ: zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ