17.10.19 | 23:08

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόντρα Χριστοφορίδη - Μπογδάνου αλλά στη “σέντρα” Μητσοτάκης!
25.06.19 | 13:46

Κόντρα Χριστοφορίδη - Μπογδάνου αλλά στη σέντρα Μητσοτάκης!

«Κυριάκο, άκου εδώ τον Μπογδάνο. Σε διαψεύδει στεγνά, δημόσια!», είναι ο τίτλος του νέου βίντεο, που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας, Γιώργος Χριστοφορίδης.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχαν Γ. Χριστοφορίδης και Κ. Μπογδάνος, στην τηλεόραση του Star, με τον υποψήφιο της ΝΔ απαντώντας στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ περί πλεονάσματος το 2014, να λέει…: "Δεν θα απολογηθώ εγώ που δεν αφήσαμε πρωτογενές πλεόνασμα από το αίμα του Έλληνα πολίτη". «Μόνο που ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει περήφανος για το "γαλάζιο" πλεόνασμα σχεδόν σε ΚΑΘΕ ομιλία του!», σχολιάζει ο Γ. Χριστοφορίδης.

Το βίντεο αποτελεί την απάντηση του Γ. Χριστοφορίδη, σε προηγούμενη επίθεση του Κ. Μπογδάνου, στον απόηχο της κοινής τους τηλεοπτικής εμφάνισης στο Star.

Μετά την εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χορήγησε στο διαδίκτυο ειρωνική ανάρτηση κατά του Γιώργου Χριστοφορίδη, ο οποίος απάντησε με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει τον Κ. Μπογδάνο να κινείται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απολύτως ενδεικτικό είναι το υστερόγραφο της ανάρτησης Χριστοφορίδη:

"Υ.Γ. Το χειρότερο από όλα ξέρετε ποιο είναι; Ότι όταν διαβάσει ο Μπογδάνος αυτή την ανάρτηση, πάλι δεν θα καταλάβει το μέγεθος της γκάφας του. Γιατί, προφανώς, ο άνθρωπος βαριέται να ακούει τον Μητσοτάκη στις ομιλίες του (λογικό) και, άρα, δεν ξέρει τι λέει ο Πρόεδρός του, ακόμη και για τα βασικά και τα θεμελιώδη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ