11.12.19 | 07:01

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΚΟΝΤΡΑ Γεροβασίλη - Πατούλη για τους απλήρωτους συμβασιούχους
21.02.17 | 13:25

ΚΟΝΤΡΑ Γεροβασίλη - Πατούλη για τους απλήρωτους συμβασιούχους

Γ. Πατούλης: “Δώσε λύση στους χιλιάδες απλήρωτους συμβασιούχους της Καθαριότητας” – Ο. Γεροβασίλη: “Παραβιάζεις ανοιχτές θύρες”

Αυτός είναι σε τίτλους ο σημερινός «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του Προέδρου της ΚΕΔΕ και της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με αφορμή την αναφορά του Γ. Πατούλη στο θέμα των απλήρωτων συμβασιούχων Καθαριότητας ΟΤΑ και την ευθύνη της Υπουργού, σε σημερινή ανακοίνωσή του σχετικά με τα ΚΕΠ. «…Ας σταματήσει η κα Γεροβασίλη να πυροβολεί την Αυτοδιοίκηση κι ας φροντίσει επιτέλους να δοθεί έγκυρη νομοτεχνικά λύση στο πρόβλημα της νόμιμης πληρωμής της μισθοδοσίας των χιλιάδων συμβασιούχων στην καθαριότητα των Δήμων, των οποίων οι συμβάσεις ανανεώθηκαν με απόφαση της Κυβέρνησης», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης να του απαντά, πριν λίγα λεπτά, στο twitter:

«Ο κ. Πατούλης παραβιάζει ανοιχτές θύρες όσον αφορά την πληρωμή της μισθοδοσίας των συμβασιούχων στην καθαριότητα των Δήμων. Σχετική διάταξη έχει κατατεθεί σε Σ/Ν που συζητείται ήδη στη Βουλή. Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να την στηρίξουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ