19.07.19 | 15:18

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόνιτσα: Τραγικό τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου πεζοπόρου
14.04.19 | 15:33

Κόνιτσα: Τραγικό τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου πεζοπόρου

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πεζοπόρο, που έπεσε σε χαράδρα χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, μαζί με δύο φίλους του στην Κόνιτσα, στην Ιερά Μονή Στομίου προς Νταβάλιστα.

Οι ολονύχτιες έρευνες των Αρχών, δεν έφεραν δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα με τους άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ να κατεβαίνουν με σχοινιά στο σημείο που τους υπέδειξαν οι φίλοι του έμπειρου πεζοπόρου, αστυνομικού που υπηρετεί  στην Πρέβεζα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν.

Ελικόπτερο που απογειώθηκε νωρίς το πρωί από το Άκτιο, επιχείρησε να προσεγγίσει στην περιοχή χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιχειρήσει, όπως συνέβη και χθες, εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης.

Στην περιοχή βρίσκονται οι γονείς του, η σύζυγος και τα παιδιά  του  παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα τη δύσκολη επιχείρηση της Π.Υ και της 5ης ΕΜΑΚ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πολλά σημεία υπάρχει ακόμη παγωμένο χιόνι, ενώ το σημείο που συνέβη το ατύχημα  είναι από τα πλέον δύσκολα και επικίνδυνα περάσματα της ορεινής διαδρομής.

Ο 39χρονος άνδρας, είναι  ενεργό μέλος της ΛΕΚ Πρέβεζας έχοντας μάλιστα πάρει μέρος σε επιχειρήσεις διάσωσης, με την περιοχή της Κόνιτσας να του είναι γνώριμη, αφού έχει πεζοπορήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

[15:33]: Με τον πλέον τραγικό τρόπο, έπεσε η αυλαία στην επιχείρηση εντοπισμού του 39χρονου πεζοπόρου.

Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα χωρίς τις αισθήσεις του σε βάθος 700-800 μέτρων και πλησίον του σημείου που είχαν υποδείξει στους πυροσβέστες οι φίλοι του.

Σύμφωνα με  διασταυρωμένες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα εντόπισε εθελοντής κάτοικος Κόνιτσας, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος, ενημέρωσε του άνδρες της ΕΜΑΚ για το ακριβές σημείο όπου βρίσκονταν.

 

 ΠΗΓΗ: epirus-tv-news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ