26.02.20 | 04:46

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλοπές σε αυτοκίνητα στο εμπορικό πάρκο του Ελ. Βενιζέλος - Δύο συλλήψεις
20.01.20 | 13:31

Κλοπές σε αυτοκίνητα στο εμπορικό πάρκο του Ελ. Βενιζέλος - Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν στα όρια του Aυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 17-1-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 45 ετών, για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στο εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που προέβαιναν σε διαρρήξεις αυτοκινήτων στο εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω την στιγμή που επιχειρούσαν να παραβιάσουν όχημα.

Ακολούθως, ακινητοποιήθηκε αρχικά ο 38χρονος ενώ, βραδινές ώρες, εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις των ανωτέρω αστυνομικών, στην περιοχή των Πατησίων, και ο έτερος δράστης.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι δράστες κινούνταν με μισθωμένο όχημα στους χώρους στάθμευσης των καταστημάτων του εμπορικού πάρκου και με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου, παραβίαζαν τα αυτοκίνητα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους βαλίτσες και ηλεκτρονικά είδη.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) περιπτώσεις ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία ενώ αμφότεροι οι δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για διάπραξη όμοιων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ