14.04.21 | 17:16

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κινητοποίηση για ύποπτο αντικείμενο σε απορριμματοφόρο
24.05.18 | 15:48

Κινητοποίηση για ύποπτο αντικείμενο σε απορριμματοφόρο

Ο Δήμος Νέστου, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους δημότες για επιχείρηση εξουδετέρωσης αντικειμένου, που ομοίαζε με χειροβομβίδα, και βρέθηκε σε απορριμματοφόρο του Δήμου την 22η Μαΐου 2018 στις τρεις το μεσημέρι. 

Αρχικά, o Δήμαρχος Νέστου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, και συγχαίρει για τον επαγγελματισμό τους, τον εργαζόμενο στην υπηρεσία καθαριότητας, ΝίκοΤσιβίκη, καθώς και  τον οδηγό του Δήμου, Ηλία Κανδυλάκη, οι οποίοι κατά τη ρίψη των απορριμμάτων στο απορριμματοφόρο αντιλήφθηκαν αντικείμενο με χαρακτηριστικά χειροβομβίδας και ειδοποίησαν άμεσα την Δημοτική Αρχή, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Δήμου Νέστου.

Στη συνέχεια λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας αφενός για το προσωπικό καθαριότητας και αφετέρου για την περιοχή γενικότερα.

Η επιχείρηση εξουδετέρωσης έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου Νέστου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, καθώς επίσης των Αστυνομικών του Α.Τ. Νέστου, του πληρώματος ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης και του Πυροσβεστικού Τμήματος Χρυσούπολης. Στην επιχείρηση για την εξουδετέρωση της χειροβομβίδας συμμετείχαν οι:

Υπολοχαγός (ΜΧ) Παπανίκος Αντώνιος

Αρχιλοχίας (ΜΧ) Κιώτης Αθανάσιος

Αρχιλοχίας (ΜΧ) Πετρίδης Δημοσθένης

Λοχίας (ΜΧ) Σωτηριάδης Παναγιώτης

Οι ανωτέρω με επαγγελματική επιμέλεια κατόρθωσαν να εντοπίσουν μετά από τέσσερις ώρες το αντικείμενο, το οποίο τελικά απεδείχθη ότι ήταν από πλαστική ύλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ