18.01.21 | 09:44

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Ελεύθερος υπό όρους ο παππούς που παρενοχλούσε σεξουαλικά το εγγόνι του
15.01.20 | 18:08

Κέρκυρα: Ελεύθερος υπό όρους ο παππούς που παρενοχλούσε σεξουαλικά το εγγόνι του

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο άντρας ο οποίος έχει καταγγελθεί από το 9χρονο εγγόνι του ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο.

Σύμφωνα με απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από την χώρα, την καταβολή χρηματικής εγγύησης και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον ισχυρισμό του παιδιού δεν θυμάται πόσες φορές έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν καταθέσει ήταν συχνότατα και αυτό συνέβαινε είτε στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της, είτε στο σπίτι του παππού της.

Το κορίτσι στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δε αντέδρασε γιατί φοβόταν.

Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, το εννιάχρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της κάποια χρόνια μετά η θεία του κοριτσιού, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του εννιάχρονου κοριτσιού κάποια ημέρα της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού και μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και έκαναν την καταγγελία εις βάρος του παππού.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε από την μητέρα του κοριτσιού ότι ο παππούς έκανε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα αργότερα ο παππούς ισχυρίστηκε ότι η κόρη του, του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την εις βάρος του μήνυση.

 ΠΗΓΗ: corfutvnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ