30.05.20 | 09:08

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πιο καθαρό με ακόμη 200 νέους κάδους απορριμμάτων το Ηράκλειο Αττικής
06.04.16 | 10:03

Πιο καθαρό με ακόμη 200 νέους κάδους απορριμμάτων το Ηράκλειο Αττικής

Την προμήθεια 200 ακόμα κάδων απορριμμάτων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής κατά την τελευταία του συνεδρίαση. Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ηλίας Μοσχονάς, οι συγκεκριμένοι κάδοι – χωρητικότητας 1.100 λίτρων ο καθένας – θα έρθουν να ενισχύσουν το δίκτυο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, είτε συμπληρώνοντας σημεία που χρειάζονται επιπλέον κάδοι, είτε αντικαθιστώντας παλιά και χαλασμένη υποδομή.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Νίκο Μπαρμπούνη, η προμήθεια θα γίνει με την μέθοδο του διαγωνισμού και όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανόνες.

Να σημειωθεί, ότι πριν από λίγους μήνες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προχώρησε στην τοποθέτηση 400 καινούργιων κάδων σε όλες τις γειτονιές της πόλης, στους οποίους θα έρθουν να προστεθούν και αυτοί της νέας αγοράς.

Όσον αφορά τώρα το ποιος θα… μαζεύει τους κάδους, αυτό θα το αναλάβουν, συν των παλαιών, και τα 3 νέα απορριμματοφόρα που αναμένεται να έρθουν το επόμενο διάστημα στον Δήμο, ως ολοκλήρωση των σχετικών ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ