23.06.18 | 19:02

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα οι 3 συμβασιούχοι του Δ. Νεάπολης-Συκεών
13.04.17 | 11:58

ΔΕΝ κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα οι 3 συμβασιούχοι του Δ. Νεάπολης-Συκεών

ΔΕΝ κατέθεσαν, σήμερα, ασφαλιστικά μέτρα οι 3 συμβασιούχοι του Δ. Νεάπολης - Συκεών, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν, σήμερα, μετά την τροποποιητική απόφαση - απόλυση τού Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου, Σίμου Δανιηλίδη [βλ. και ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ] σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr.

Επικοινωνώντας με το Γ.Γ. του Σωματείου των Εργαζομένων, κ. Βασίλη Ιορδανίδη, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία, μας τονίστηκαν τα ακόλουθα:

«Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ του epoli.gr. Σύμφωνα με ενημέρωση τού δικηγόρου, που χειρίζεται την υπόθεση των τριών συμβασιούχων, που από σήμερα "μένουν στο δρόμο" μετά την απόφαση του Δημάρχου, δεν κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, που παρουσιάζει ως "αποκλειστική είδηση" αυτοδιοικητικό site, αφού όπως είναι γνωστό, δεν δικάζει σήμερα το Ειρηνοδικείο!

Αυτά (σ.σ. ασφαλιστικά μέτρα) και η αίτηση προσωρινής διαταγής θα κατατεθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης η εργασία και η επιβίωση των απλήρωτων συναδέλφων μας - ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Το θέμα δεν είναι να δίνουμε "αποκλειστικότητες", που το χειρότερο δεν ισχύουν, αλλά να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα των συναδέλφων μας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ