28.01.20 | 05:29

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κατάστημα με χαλιά ανοίγει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος
05.06.18 | 11:14

Κατάστημα με χαλιά ανοίγει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ο πρώην υπουργός της Ν.∆. Άρης Σπηλιωτόπουλος φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα της ∆έσποινας Μοιραράκη και αποφάσισε να ανοίξει κατάστηµα µε χαλιά, το οποίο προσδοκά µάλιστα να «χτυπήσει» τη µεγάλη «κυρία» των χαλιών στην Ελλάδα. Το τελευταίο διάστηµα ο ίδιος δείχνει «ανήσυχος» για το µέλλον του, αφήνοντας ακόµη ανοιχτό το ενδεχόµενο να επανέλθει στην πολιτική, µε δεδοµένη, όµως, την επιθυµία του να αναπτυχθεί επιχειρηµατικά σε διάφορους τοµείς. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν καλύτερα σχολιάζουν ότι, όταν βάζει κάτι στο µυαλό του, το κάνει µε «πάθος» και εσχάτως κυκλοφορεί η ατάκα «Τρέµε, ∆έσποινα, έρχεται ο Μπουχ-Αρης».

Η δραστηριότητά του πλέον αποδεικνύεται πολυσχιδής, µε τον ίδιο να αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες, εντός και εκτός Αθηνών. Μετά την προσπάθειά του για εκµίσθωση του δηµοτικού ξενοδοχείου της ∆ηµητσάνας για τα επόµενα 25 χρόνια, προκειµένου να µετατρέψει το ιστορικό χωριό σε διεθνές τουριστικό θέρετρο, τώρα ο πρώην υπουργός προσανατολίζεται για µπίζνες και στην πρωτεύουσα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «S», ο κ. Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ενοικίαση µεγάλου καταστήµατος στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο θα αξιοποιήσει για την πώληση χαλιών αλλά και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων. Ήδη, µάλιστα, εντόπισε χώρο ο οποίος βρίσκεται κοντά στο Μουσείο της Ακρόπολης και συζητά προκειµένου να δει αν προσφέρεται για το νέο επαγγελµατικό του εγχείρηµα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επιχείρηση που θέλει να ξεκινήσει θα έχει και συνέταιρο, που µάλιστα είναι γυναίκα, ενώ, αν, για κάποιον λόγο, δεν προκύψει συµφωνία για το ακίνητο στα πέριξ της Ακρόπολης, θα αναζητήσει κάποιο άλλο.

Για το µόνο που φαίνεται πως ενδιαφέρεται είναι να βρίσκεται σε χώρο στον οποίο κινούνται οι εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται επί καθηµερινής βάσεως το κέντρο της Αθήνας. Και το ιδανικό θα ήταν να προλάβει µέρος, έστω, της τρέχουσας τουριστικής περιόδου του καλοκαιριού και των πρώτων µηνών του φθινοπώρου, όταν καταφθάνει και ο µεγαλύτερος αριθµός τουριστών.  

 

 ΠΗΓΗ: www.parapolitika.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ