20.05.19 | 06:25

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καταγγελία για εκδήλωση για τους σχολικούς φύλακες
15.03.19 | 12:41

Καταγγελία για εκδήλωση για τους σχολικούς φύλακες

Καταγγελία της ΔΑΣ-ΟΤΑ για εκδήλωση για τους σχολικούς φύλακες.

Συγκεκριμένα, η προσκείμενη στο ΚΚΕ παράταξη στο ΔΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει πως, στους σχολικούς φύλακες της Αττικής εστάλη παραπλανητικό μήνυμα – υπονοείται ότι η διοργανώτρια είναι η ΠΟΕ-ΟΤΑ – για εκδήλωση ενημέρωσης αυτών για ασφαλιστικά και λοιπά θέματα, ενώ στην πραγματικότητα διοργανώνεται από την ΑΣΚ-ΟΤΑ (παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ).

 

Η καταγγελία 

Ένα παραπλανητικό μήνυμα που στάλθηκε στους συναδέλφους σχολικούς φύλακες της Αττικής τους ειδοποιεί για συνάντηση ενημέρωσης για ασφαλιστικά και άλλες ζητήματα του κλάδου.

Με τη χρήση του τόπου διεξαγωγής της συνάντησης, οι συντάκτες του μηνύματος αφήνουν εντέχνως  την υπόνοια ότι διοργανωτής είναι η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αποκρύπτοντας  τον πραγματικό διοργανωτή που είναι η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α. παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να προβληματίσει τους συναδέλφους:

Γιατί η συγκεκριμένη παράταξη αποκρύπτει επιμελώς ότι είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης και κρύβεται πίσω από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.;

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καπηλευτεί τους αγώνες των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνόμων μετατρέποντας τους εκλογική πελατεία. «Πανηγυρίζουν» για τη ρύθμιση που έχει κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις ασφαλιστικές εισφορές των σχολικών φυλάκων που είναι αντιγραφή από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ουσιαστικά δεν ικανοποιεί τα δικαιώματα των συναδέλφων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ