08.07.20 | 16:44

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Π. Καμμένος: «ΜΗ αγρότες έπαιρναν επιδοτήσεις και... κάθονταν»
26.01.16 | 09:54

Π. Καμμένος: ΜΗ αγρότες έπαιρναν επιδοτήσεις και... κάθονταν

Την πεποίθησή του ότι, η Κυβέρνηση θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα του Ασφαλιστικού, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", σήμερα το πρωί. 

«Παλεύουμε να προστατεύσουμε τις ομαδικές απολύσεις», είπε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε ότι στόχος των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με το "κουαρτέτο" είναι να μη γίνουν περικοπές στις κύριες συντάξεις. 

Ο ίδιος εξήγησε πως, στο Ασφαλιστικό, η Κυβέρνηση επιθυμεί να προστατεύσει τους νέους επιστήμονες και ταυτόχρονα να πατάξει τη φοροδιαφυγή. «Η πρόταση των δανειστών ήταν να κόψουμε συντάξεις και η απάντησή μας ήταν ότι αυτό δεν γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος. 

Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, είπε, πως το πρόβλημα των αγροτών έγκειται στο ότι, ορισμένοι που έχουν μεγάλες εκτάσεις, αλλά δεν είναι πραγματικοί αγρότες, εισέπρατταν τις επιδοτήσεις σε βάρος των πραγματικών αγροτών, που θα έπρεπε να έχουν αφορολόγητο στο πετρέλαιο. 

Ο ίδιος κάλεσε τους αγρότες να αφήσουν τα μπλόκα και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Πρωθυπουργό, ώστε να βρεθεί λύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ