10.07.20 | 06:02

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΑΛΙΜΟΥ

“Καλώ την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά δεν έρχεται - Τους περιμένω την ερχόμενη Δευτέρα”
31.01.18 | 22:32

Καλώ την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά δεν έρχεται - Τους περιμένω την ερχόμενη Δευτέρα

Ότι, η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν προσήλθε σε δύο προσκλήσεις του Δημάρχου Αλίμου (Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018), επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή, προσθέτοντας ότι, «ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης και η δημοτική Αρχή Αλίμου θα τους αναμένει, όπως ζητάνε, για τρίτη φορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Αλίμου».

Στην ίδια ανακοίνωση, διευκρινίζεται ότι, θέμα της συνάντησης δεν αποτελεί η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στον Δήμο Αλίμου, «αλλά η διατήρηση της υφιστάμενης Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου και η ενίσχυσή της από υπηρεσίες αναδόχου δημόσιας σύμβασης».

Επισημαίνεται ότι, η ΠΟΕ-ΟΤΑ από την πλευρά της, κάνει σαφέστατα λόγο για επιχείρηση ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας Καθαριότητας, πραγματοποιώντας, μάλιστα, δυναμική παρέμβαση την 17η Ιανουαρίου, στο Δ. Σ. όπου συζητήθηκε το θέμα, όπως κάλυψε με ζωντανό ρεπορτάζ του το epoli.gr.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου

"Σχετικά με το «Δελτίο Τύπου» με αρ. πρωτ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ 125/31.1.2018, με το οποίο η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητάει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου, πληροφορούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΠΟΕ – ΟΤΑ προσεκλήθη ήδη δύο φορές για συνάντηση από τον κ. Δήμαρχο στις εξής ημερομηνίες:

  • Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και
  • Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.

Όμως, και τις δύο φορές η ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν προσήλθε στις συναντήσεις.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης και η δημοτική Αρχή Αλίμου θα τους αναμένει, όπως ζητάνε, για τρίτη φορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Αλίμου.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι θέμα της συνάντησης δεν αποτελεί η «ιδιωτικοποίηση» της καθαριότητας στον Δήμο Αλίμου, όπως αναφέρει η ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Δελτίο της, αλλά η διατήρηση της υφιστάμενης Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου και η ενίσχυσή της από υπηρεσίες αναδόχου δημόσιας σύμβασης.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ