08.07.20 | 02:06

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΘΗΒΑΙΩΝ

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014
04.06.14 | 09:20

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014

Η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014, που φέτος έχει τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο! – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες».

«Καλούμε τα παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών να συμμετέχουν στις δράσεις της Βιβλιοθήκης, που θα πραγματοποιηθούν από 23 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου στο χώρο της, σε καθημερινή βάση το πρωί.

Να γνωρίσουν Αντίθετους Κόσμους, αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται.

«Μια μέρα με φως και σκοτάδι», «Η μέρα του άγριου και του ήμερου», «Η μέρα του κρύου και το ζεστού», «Η μέρα της αρχής και του τέλους» και πολλές άλλες δράσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με το χώρο της  Βιβλιοθήκης, τα βιβλία και την ανάγνωση.    

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους, για να περάσουμε ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.

Δηλώσεις συμμετοχής στη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας (Αμφίονος 33Α & Ζεγγίνη ή στο τηλ: 22620 27400). 

Αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας, κατά το ωράριο λειτουργίας της, απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν. 

Πρόκειται για μια δράση του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ