10.08.20 | 14:26

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Κάλεσμα από τον Δήμο Παιανίας για προσφορά τροφίμων
10.12.13 | 13:40

Κάλεσμα από τον Δήμο Παιανίας για προσφορά τροφίμων

Ο Δήμος Παιανίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, πραγματοποιεί για δεύτερη φορά συγκέντρωση τροφίμων πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος, σε συνεργασία με τη Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παιανίας, καλούν όλους τους κατοίκους Παιανίας και Γλυκών Νερών να συγκεντρώσουν τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου. 

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, που οι διεθνείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες δημιουργούν νέες μορφές φτώχειας, οι οικογένειες που αναζητούν στήριξη διαρκώς αυξάνονται και δημιουργείται επιτακτική η ανάγκη ο καθένας μας να προσφέρει ότι μπορεί.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προσπάθεια, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο, από τις 10:00 έως τις 15:00, μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως: αλεύρι, λάδι, γάλατα εβαπορέ (για ενήλικες και παιδιά), μακαρόνια, ζάχαρη, ρύζι, όσπρια, καφέ, κ.λπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ