04.12.20 | 01:27

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοκαιρία: Σε λειτουργία το αεροδρόμιο Ηρακλείου ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
21.10.20 | 16:16

Κακοκαιρία: Σε λειτουργία το αεροδρόμιο Ηρακλείου ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου Ηρακλείου, προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από χθες την Κρήτη.

Το αεροδρόμιο θα παραμείνει προσωρινά κλειστό έως τις 16:30 το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΥΠΑ, ωστόσο, υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) σε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την ολιγόωρη αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «από την οποία δημιουργήθηκαν προβλήματα στις υποδομές».

Συγκεκριμένα, «λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το αεροδρόμιο Ηρακλείου θα παραμείνει προσωρινά κλειστό από τις 12:30 το μεσημέρι έως τις 16:30 το απόγευμα της 21/10/2020, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αερολιμένα και η ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

[16:16]:  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΥΠΑ το αεροδρόμιο επρόκειτο να λειτουργήσει ξανά στις 4:30 νωρίς το απόγευμα, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Πλιάκα, το αεροδρόμιο Ηρακλείου επανήλθε σε λειτουργία πριν από τις 4 το απόγευμα, ενώ, μάλιστα, μέχρι τις 4:30 είχε δεχτεί και το πρώτο αεροσκάφος, μετά την ολιγόωρη αναστολή των υπηρεσιών του.ΠΗΓΗ: neakriti.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ