30.03.20 | 17:09

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιταλία: Αυξάνονται τα θύματα από το νέο κορωνοϊό - 6 οι νεκροί
24.02.20 | 16:50

Ιταλία: Αυξάνονται τα θύματα από το νέο κορωνοϊό - 6 οι νεκροί

Στους έξι έχουν φτάσει, πλέον, οι νεκροί στην Ιταλία από τον κορωνοϊό, καθώς ανακοινώθηκε πριν λίγο πως ένας άνδρας 84 ετών έφυγε από τη ζωή στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Πριν λίγη ώρα είχε κυκλοφορήσει πως μια γυναίκα καρκινοπαθής από τη Μπρέσια έφυγε από τη ζωή λόγω κορωνοϊού, ωστόσο οι τοπικές Αρχές διέψευσαν αυτή την εξέλιξη. 

Νωρίτερα, ένας πέμπτος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε στη βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Κασέλε Λάντι, έξω από το Μιλάνο, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Επρόκειτο για έναν 88χρονο ασθενή με επιβαρυμένη υγεία, ο οποίος επήλθε στην περιοχή Κασέλε Λάντι, έξω από το Μιλάνο.

Το πρωί της Δευτέρας ο ραδιοφωνικός σταθμός Rai μετέδωσε τον θάνατο ενός ακόμα ανθρώπου, επίσης στη Βόρεια Ιταλία. Επρόκειτο για έναν άνδρα 84 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν για κάποια άλλη ασθένεια όταν μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, τα θύματα ήταν ηλικιωμένοι, άνω των 80 ετών, και η κατάσταση της υγείας τους ήταν βεβαρημένη.

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ιταλία είναι πλέον 229, από τα οποία περισσότερα από 180 μόνο στη Λομβαρδία.
 
Αργότερα αναμένεται νέα ενημέρωση από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, που είναι σε διαρκή συνεργασία με την κυβέρνηση της Ρώμης.


ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ