26.02.20 | 03:21

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Κασιδιάρης: «Εκτίθεται με αυτά που λέει ο Μητροπολίτης Πειραιώς»
14.12.13 | 17:44

Ηλίας Κασιδιάρης: Εκτίθεται με αυτά που λέει ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Προκλητική επίθεση κατά ιεραρχών και ιδίως κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα, που οργάνωσε  η Χρυσή Αυγή έξω από τον ομώνυμο σταθμό του Μετρό στη Δυτική Αθήνα.

«Όσον αφορά κάποιους ιεράρχες, έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν και να λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή, όσον αφορά κάποιους ιεράρχες, οι οποίοι είναι παράλληλα και τέκτονες, δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας» είπε σε υψηλούς τόνους ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς, που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω τι μας έλεγε το 2010 όταν τον είχαμε συναντήσει...

Και είπε κάποια λόγια τα οποία τα λέει σήμερα ο πιο απλός Έλληνας: Ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Να τα θυμηθεί καλά αυτά ο Μητροπολίτη Πειραιώς διότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα για όλα αυτά τα οποία λέει» τόνισε.

Επίσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για «νέα Τουρκοκρατία», ενώ απέδωσε την πρόσφατη «επικοινωνιακή επίθεση», όπως την χαρακτήρισε, τηλεοπτικών σταθμών κατά του Κόμματός του στα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης, που εμφανίζουν ενισχυμένη τη Χρυσή Αυγή και εκτίμησε ότι, θα πάρει σημαντικά ποσοστά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ