21.04.21 | 14:02

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Ηλεκτροφωτισμός της Λ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα
26.11.13 | 18:18

Ηλεκτροφωτισμός της Λ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα

Άλλη μία σημαντική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής (Αντιπεριφέρεια Νήσων) και του Δήμου Σαλαμίνας, που αφορά στον ηλεκτροφωτισμό της Λ. Φανερωμένης, από το ύψος της Ψιλής Άμμου, μέχρι το πορθμείο Φανερωμένη - Νέας Πέραμος.

Το έργο αυτό αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια, τόσο εκείνων που χρησιμοποιούν το βορειοδυτικό πορθμείο που συνδέει το νησί με την υπόλοιπη Αττική, όσο και την εσωτερική οδική κυκλοφορία.


«Υπογραμμίζουμε ότι, η εγγύτητα των δύο φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρώτου και δεύτερου βαθμού) μπορεί να είναι παραγωγική και γόνιμη, μόνο όταν αυτή βασίζεται στην αγαστή συνεργασία και στην αλληλοκατανόηση και ανάδειξη των προβλημάτων του κάθε φορέα. Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη καθώς λειτουργώντας στα πλαίσια αυτής της πολιτικής συνεργασίας τα τρία τελευταία χρόνια, πετύχαμε την ένταξη σε περιφερειακά προγράμματα σημαντικών και μεγάλων έργων που λύνουν διαχρονικά μεγάλα προβλήματα του νησιού μας (οδοποιία, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, ηλεκτροφωτισμός Λ. Φανερωμένης, διάνοιξη δρόμου Αιάντειο - Κανάκια κ.λπ) αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου και συμπληρώνει:

«Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι αντίστοιχες δυνατότητες υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια αλλά δυστυχώς, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν επετεύχθησαν και τα αντίστοιχου προϋπολογισμού έργα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ