05.06.20 | 04:18

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δύο ιατροί ακόμη στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων
10.07.13 | 14:21

Δύο ιατροί ακόμη στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Δύο νέοι διορισμοί θα πραγματοποιηθούν από το Υπουργείο Υγείας στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, ενώ συγχρόνως επαναπροκηρύσσεται άμεσα και μία θέση επικουρικού γενικού γιατρού.

Συγκεκριμένα, στο ήδη υπάρχον ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες, ένας ακόμη γενικός γιατρός και για πρώτη φορά ένας παιδίατρος. 

Σημειώνουμε ότι, στο Κέντρο Υγείας υπάρχει ήδη καθημερινά γιατρός καρδιολόγος, ενώ παράλληλα και σύμφωνα πάντα με τις διαβεβαιώσεις του κ. Ζώτου, υποδιοικητή της Α΄ ΥΠΕ, σύντομα θα ολοκληρωθεί και η απόσπαση του γιατρού από το Λυγουριό.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο διάστημα συναντήσεις και συσκέψεις κατά τις οποίες τέθηκε επιτακτικά το ζήτημα της εξασφάλισης του ιατρικού προσωπικού που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου δήλωσε για το θέμα: «Σαφώς η ανακοίνωση για τις προσλήψεις δύο γιατρών στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που ευελπιστούμε να αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες προς τους πολίτες ιατρικές υπηρεσίες, αλλά δεν επαρκεί για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κ.Υ. Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα τις προσπάθειές μας για να διεκδικήσουμε ένα Κέντρο Υγείας που η λειτουργία του θα ανταποκρίνεται με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας».

     

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ