09.08.20 | 20:55

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γυναίκα πλήρωμα απορριμματοφόρου παρασύρθηκε από 2 οχήματα [ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ]
11.06.19 | 10:01

Γυναίκα πλήρωμα απορριμματοφόρου παρασύρθηκε από 2 οχήματα [ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ]

Εργατικό ατύχημα για γυναίκα πλήρωμα απορριμματοφόρου, το πρωί της Τρίτης στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τ/Σ STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το όχημα της ανακύκλωσης είχε σταθμεύσει στην οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού, τον δρόμο που συνδέει το Παγκράτι με την συνοικία των Καλυβίων.

Οι δύο εργαζόμενοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, βρίσκονταν στο πίσω μέρος του οχήματος. Είχαν βάλει ήδη τον κάδο πάνω στο όχημα της ανακύκλωσης και περίμεναν να αδειάσει.

Την ώρα εκείνη ένα αυτοκίνητο, λευκό τύπου βαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρέσυρε τη γυναίκα, περίπου 45 ετών. Την χτύπησε στο πόδι και η γυναίκα έχασε την ισορροπία της. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά ένα αυτοκίνητο που κινούνταν πίσω από το βαν και ο οδηγός του δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, χτύπησε ξανά την γυναίκα, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να καταφέρει να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας.

Αντίθετα ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, Ρομά, σταμάτησε και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας που έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παράλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ οι συνάδελφοί της ήταν φανερά συγκλονισμένοι.

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ