20.02.19 | 04:52

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γρονθοκόπησε Αντιπεριφερειάρχη ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος
04.02.18 | 09:34

Γρονθοκόπησε Αντιπεριφερειάρχη ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος

Το απίστευτο αυτό συμβάν έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο χορό της Agroinvest, στην αίθουσα "Τσαμαντάνη" στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;».

Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολλή φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο - που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του - πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

 ΠΗΓΗ: www.lamiareport.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ