21.09.19 | 03:51

 

ΑΡΧΕΙΟ » ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γραμματέας Πολιτισμού των ΑΝ.ΕΛ. ο Παύλος Χαϊκάλης
29.06.16 | 09:33

Γραμματέας Πολιτισμού των ΑΝ.ΕΛ. ο Παύλος Χαϊκάλης

Με εισήγηση του Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννη Μοίρα, έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόταση, η οποία του υποβλήθηκε και την αποδέχτηκε, ορίζεται Γραμματέας Πολιτισμού του Κινήματος, ο πρώην Bουλευτής και Yφυπουργός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Παύλος Χαϊκάλης.

Σε σχετική με τον ορισμό του Παύλου Χαϊκάλη δήλωσή του, ο Γραμματέας Γιάννης Μοίρας αναφέρει:

«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι απλά αναγνωρίσιμος στο χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης και του ποιοτικού καλλιτεχνικού θεάματος, αλλά κυρίως, είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος: από τους συναδέλφους του, τους κριτικούς και πάνω απ’ όλα, από το μεγάλο κοινό. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο και καλλιτέχνη, ο οποίος έχει φτάσει σε κορυφαία επίπεδα επιτυχίας με βάση την αξία, το ζήλο, την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά του και όλα αυτά, μένοντας πάντοτε σεμνός, ευγενής, και προσηνής.

Σε πολιτικό επίπεδο έχει διακριθεί για το ήθος και την προσφορά του, τόσο κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών του θητειών το 2012 και το 2015, όσο και από τη θητεία του ως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων η οποία μπορεί να ήταν σύντομη λόγω προκήρυξης έκτακτων εκλογών, αλλά ανέδειξε το ενδιαφέρον και την προσήλωσή του να υπηρετεί τον πολίτη και να αναζητεί λύσεις στα προβλήματα.

Στην τετραετή συμπόρευσή μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει υπάρξει ένας αγωνιστής, ο οποίος τιμά την βάση μας και η βάση μας του το ανταποδίδει. Έχει ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που όλοι μαζί ως Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιμετωπίσαμε από το 2012, μέχρι -μάλιστα- βαθμού αυτοθυσίας όταν δέχτηκε να μην είναι υποψήφιος στη λίστα των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα ΜΜΕ της Διαπλοκής πήγαν να εγκλωβίσουν τόσο τον ίδιο όσο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε συκοφαντικά σενάρια περί ενός δήθεν σκανδάλου. Σενάρια τα οποία κατέπεσαν μετεκλογικά με βάση την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Χαϊκάλη στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία που θα έχει και σε αυτή του την αποστολή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε δυναμικά το παρών μας στο χώρο του Πολιτισμού και της Τέχνης με το νέο μας Γραμματέα».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ