30.05.20 | 23:53

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ

Γκολ... ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
12.12.16 | 12:15

Γκολ... ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παρακολούθησε, χθες, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Ένωση Δημάρχων Αττικής και το ΠΕΑΠ, αγώνας ποδοσφαίρου με τις ομάδες παλαιμάχων από τη Πεύκη, τη Κηφισιά και την ομάδα ποδοσφαίρου ένωσης δημάρχων τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο σκοπός αυτής της υπεροχής αθλητικής εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση με τρόφιμα, ρούχα και είδη ανάγκης για το Kοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης όπου στηρίζει έμπρακτα ευπαθείς οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος μετά το πέρας του αγώνα έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές και φυσικά στους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και προσέφεραν με αγάπη πολλά είδη για τη κοινωνική δομή του δήμου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Πεύκη, ενώ αν και τα εύσημα ανήκουν και στις δυο «αντίπαλες» ομάδες.

Το «μετάλλιο» το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός, η γενναιοδωρία και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος κ. Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού κ. Γκαραβέλλας, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Καρύμπας και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Φωτίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ