16.06.21 | 20:43

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Γιορτή Σταφυλιού με Κώστα Μακεδόνα στο δήμο Μαρκοπούλου
05.09.18 | 12:49

Γιορτή Σταφυλιού με Κώστα Μακεδόνα στο δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», διοργανώνουν και μας προσκαλούν για 7η συνεχή χρονιά, στην «Γιορτή Σταφυλιού», την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, κλείνοντας έτσι πανηγυρικά, τον κύκλο των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2018.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, θα προσφερθούν παράγωγα προϊόντα του σταφυλιού, όπως κρασί, μουσταλευριά, μουστοκούλουρα, γλυκό σταφύλι, κ.λπ., καθώς και άλλα τοπικά προϊόντα, όπως σύκα, από δεκάδες παραγωγούς του Δήμου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και συγκεκριμένα, τα μέλη ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, θα συμμετάσχει και φέτος με δικό του Περίπτερο, όπου θα προσφέρονται παραδοσιακά εδέσματα και χειροποίητα προϊόντα σταφυλιού.

Η γιορτή θα κορυφωθεί με την μεγάλη Συναυλία, του αγαπημένου ερμηνευτή, Κώστα Μακεδόνα!

Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, σε ένα μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο με αγαπημένες μελωδίες της δικής του δισκογραφίας όπως το “Ποδήλατο”, το “Μόνο μια φορά”, αλλά και με άλλα λαϊκά τραγούδια που έχουμε συνδυάσει με την μοναδική του ερμηνεία το “Στον Λευκό τον Πύργο” και το “Ο πιο καλός ο μαθητής”.

«Καλούμε τους δημότες, αλλά και τους παραγωγούς, να ενισχύσουν και φέτος τη «Γιορτή Σταφυλιού», έτσι ώστε να συνεχίσει να αποτελεί το ετήσιο ραντεβού μας, για την προβολή των εξαιρετικών, τοπικών μας προϊόντων. Ο Δήμος Μαρκοπούλου υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την επιτυχία του θεσμού αυτού, ιδιαίτερα στην εποχή μας, όπου όλοι καλούμαστε να προστατεύσουμε τον πλούτο της παράδοσης!

Σας περιμένουμε, να γιορτάσουμε μαζί, στην Εκδήλωση, και να κλείσουμε την Αυλαία, τις καλοκαιρινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2018, του Δήμου μας!», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ