29.05.20 | 15:15

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΦΟΡΕΙΣ » Α.Σ.Δ.Α.

Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν μπορώ να δεσμευτώ για το Νοσοκομείο ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ»
06.07.13 | 14:55

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν μπορώ να δεσμευτώ για το Νοσοκομείο ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, των Δημάρχων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Ιλίου και του προέδρου του ΑΣΔΑ., Γ. Καπλάνη, Χ. Καρδαρά, Ν. Ζενέτου και Α. Μποζίκα, αντίστοιχα, σχετικά με τη φημολογία περί κλεισίματος του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

Αν και ο Υπουργός δήλωσε ότι δεν έχει πρόθεση να κλείσει το Νοσοκομείο -ωστόσο ακόμα δεν έχει διαμορφώσει άποψη, ούτε μπορεί να δεσμευτεί για τη μελλοντική μορφή και λειτουργία του- ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, έκανε καθαρό ότι η θέση ολόκληρης της πόλης της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και όλης της Δυτικής Αθήνας, είναι όχι μόνο η συνέχιση της λειτουργίας του αλλά και η αναβάθμισή του Νοσοκομείου.

«Το αντίθετο θα ήταν αιτία πολέμου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Καπλάνης, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι «οι ανάγκες των κατοίκων είναι πολλές και σήμερα πιο αυξημένες από ποτέ. Ήδη ο τομέας της υγείας έχει πολλά προβλήματα και το κλείσιμο του Νοσοκομείου θα αποβεί εις βάρος όλων και κυρίως εις βάρος του πληθυσμού μας που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση. Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται σήμερα περισσότερη στήριξη από ποτέ».

Την ίδια κατεύθυνση είχαν και οι τοποθετήσεις των Δημάρχων, Χρήστου Καρδαρά και Νίκου Ζενέτου, καθώς και του προέδρου του ΑΣΔΑ Ανδρέα Μποζίκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ