03.06.20 | 23:08

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: “Ο δημόσιος χαρακτήρας δεν είναι φιλέτο προς πώληση”
17.12.17 | 17:58

Γεροβασίλη: Ο δημόσιος χαρακτήρας δεν είναι φιλέτο προς πώληση

Ότι, ο δημόσιος χαρακτήρας δεν είναι φιλέτο προς πώληση, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σε συνέχεια των τοποθετήσεων του Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του, στη δεύτερη και τελευταία μέρα του 11ου συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια.

Σε σημερινές του δηλώσεις αποκαλύπτει, για ακόμη μια φορά, την απέχθεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών προς κάθε τι δημόσιο.

Και την τεράστια απόσταση της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Ο κ. Μητσοτάκης ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικεί για τον εαυτό του ρόλο πρωθυπουργού-δημοπράτη, δηλώνοντας δημόσια την πρόθεσή του να εκχωρήσει τη δημόσια παιδεία, υγεία, εποπτεία και διοίκηση με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Εκχωρώντας δομές, ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες –μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους– σε ιδιώτες.

Ας καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι το κράτος και ο δημόσιος χαρακτήρας του στήθηκαν βήμα-βήμα, διαχρονικά, με αγώνες, οράματα, κόπους και θυσίες του λαού μας.

Δεν είναι φιλέτο προς πώληση. Δεν είναι ευκαιρία για αύξηση του ύψους των λογαριασμών κάποιων σε φορολογικούς παραδείσους.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ