19.06.18 | 09:42

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: «Χτύπημα κατά αστυνομικών και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.»
10.01.17 | 11:23

Φ. Γεννηματά: Χτύπημα κατά αστυνομικών και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας», δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για το χτύπημα αγνώστων κατά της διμοιρίας, που φυλάσσει τα κτίρια του Κόμματος, επί της Χαρ. Τρικούπη, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Όπως σημείωσε η κα. Γεννηματά, «οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης».

«Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι, «το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας».

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι επισκέφθηκε τον αστυνομικό, που τραυματίστηκε, όπως είπε, ελαφρά, και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. «Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας», παρατήρησε, ενώ κάλεσε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία.

«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της», ολοκλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ