29.10.20 | 02:00

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κ. Γαλάνης: “Βαρώνος Μινχάουζεν ο Γκιτάκος…”
29.09.20 | 14:12

Κ. Γαλάνης: Βαρώνος Μινχάουζεν ο Γκιτάκος…

“Βαρώνο Μινχάουζεν” – με αφορμή τη δήθεν “θέση” του περί 7ημερης εργασίας – χαρακτηρίζει ο Προέδρος του μεγάλου Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, Κώστας Γαλάνης, το μέλος του Σωματείου Οδηγών – Μηχ/κων & Εργατοτεχνιτών, Βασίλη Γκιτάκο.

«Άλλη μία ιστορία ψεύδους και συκοφαντίας προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των παραμυθιού του Σωματείου Οδηγών – Μηχ/κων & Εργατοτεχνιτών, βιρτουόζων του είδους.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους, που διέπεται από ξύλινη γλώσσα και βερμπαλιστικές εκφράσεις, συκοφαντούν και χαρακτηρίζουν με απαξιωτικό τρόπο τον εκλεγμένο εκπρόσωπο του Συλλόγου μας στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τη Συνδικαλιστική Ανατροπή ως «μέγα συνδικαλιστή», εντολέα και παρακινητή που προτρέπει τους εργαζόμενους σε 7ήμερη εργασία. Φυσικά ουδέποτε έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Αλλά είπαμε… Παραμύθι δίχως δράκο δεν υπάρχει.

Είναι έκδηλη και προφανής η απελπισία και η ανησυχία που τους διακατέχει για την συνδικαλιστική τους επιβίωση που ολοένα και πιο πολύ αγγίζει τον πάτο του βαρελιού με τις αθρόες αποχωρήσεις μελών που καταγράφονται καθημερινά στις επιτυχίες τους, από τη στάση τους και την αήθη συμπεριφορά τους.

Τους προτρέπουμε, αντί να επιδίδονται σε αγώνες δημόσιας λασπολογίας, κατασυκοφάντησης και ύβρεων, να κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέπτη και να αναλογισούν τις ευθύνες τους για το Απαρχάϊντ που οι ίδιοι δημιούργησαν με την ίδρυση του συλλόγου τους, καθώς και για την μοναχική αλλαγή πορείας που επέλεξαν.

Τους υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο τους τα τελευταία χρόνια αλλάζει διαρκώς κομματικές παρατάξεις, συνδικαλιστικές οργανώσεις και ιδεολογικά αφηγήματα, γεγονός που επιβεβαιώνει και την φαυλότητα της ύπαρξής του.

Να αντιληφθούν και να κατανοήσουν ότι ο επιτυχημένος, έντιμος και δίκαιος αγώνας απορρέει από την ενότητα όλων των εργαζομένων,απαλλαγμένος από κομματικά στεγανά και αγκιλώσεις,με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων.

Καλή αντάμωση στο πεδίο των μαχών…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ