05.07.20 | 23:53

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φώτης Κουβέλης: «Ορισμένοι με θέλουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού...»
23.03.14 | 13:31

Φώτης Κουβέλης: Ορισμένοι με θέλουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού...

Παρών στην ενεργό πολιτική δράση δηλώνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτης Κουβέλης, απορρίπτοντας - για ακόμη μία φορά - τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας, ταυτόχρονα πως, ορισμένοι... τον θέλουν «εκτός πολιτικού παιχνιδιού», μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα».

«Είμαι μάχιμος πολιτικός, είμαι Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και όσο οι σύντροφοί μου με εμπιστεύονται, θα παραμένω στην "πρώτη γραμμή" της πολιτικής και εκλογικής μάχης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας για την «Ελιά» υποστηρίζει πως, εκφράζει μια Κεντροαριστερά "γενικών καθηκόντων", «ένα πολιτικό μόρφωμα διατεθειμένο, λόγω της δεσπόζουσας θέσης του σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε αυτό, να αποδεχθεί συντηρητικές πολιτικές, όπως είναι αυτές που εκφράζει και υλοποιεί η σημερινή δικομματική Κυβέρνηση».

Τέλος, αναφερόμενος στο «Ποτάμι» και τον επικεφαλής, Σταύρο θεοδωράκη, καταλογίζει στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη νεολαϊκισμό και σκόπιμη ασάφεια, σημειώνοντας ότι «η κοινωνία δεν χρειάζεται αντικομφορμιστές "σωτήρες", που θα λειτουργήσουν ως "μπαλαντέρ" μέσα στο κομματικό σκηνικό, αλλά πολιτικές δυνάμεις που θα ξαναδώσουν ψυχή στην πολιτική και ορίζοντα στους δοκιμαζόμενους πολίτες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ