15.06.21 | 18:59

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στη Δημοτική Αγορά των Χανίων - Ζημιές σε τέσσερα καταστήματα [ΦΩΤΟ]
10.05.21 | 11:00

Φωτιά στη Δημοτική Αγορά των Χανίων - Ζημιές σε τέσσερα καταστήματα [ΦΩΤΟ]

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο Ανατολικό Τμήμα της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές σε τέσσερα καταστήματα και συγκεκριμένα σε καφενείο σε κατάστημα με τυροκομικά προϊόντα, σε κατάστημα με καφέ και ξηρούς καρπούς ,και  σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης.

Επίσης η φωτιά κατέστρεψε και τμήμα της σκεπής της Δημοτικής Αγοράς.

Όπως είπαν οι ιδιόκτητες των καταστημάτων η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, ενώ τα αίτια διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Χανίων.

Πάντως σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταστηματάρχη που αντιλήφθηκε πρώτος τις φλόγες, ακούστηκε λίγες στιγμές νωρίτερα και μια έκρηξη.

Στην Δημοτική Αγορά βρέθηκε και ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Γιαννακάκης και η αντιδήμαρχος κα Ελένη Ζερβουδάκη.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, θα υπάρξει μέριμνα από την πλευρά του δήμου για στήριξη των καταστηματαρχών που επλήγησαν από τη φωτιά, ενώ θα γίνει και προσπάθεια για την μεταφορά των καταστημάτων τους σε άλλους χώρους εντός της Δημοτικής Αγοράς.

Για “μαύρη μέρα” για τη Δημοτική Αγορά έκανε λόγο ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς κ. Παναγιώτης Κλειδαράς.


ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ