23.01.20 | 22:32

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Φέρεται ότι γρονθοκόπησε πολίτη ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος
05.06.18 | 12:17

Φέρεται ότι γρονθοκόπησε πολίτη ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος

Φέρεται ότι γρονθοκόπησε δημότης της περιοχής – πρόεδρο τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συζήτηση για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο, όπου ο Σύλλογος κατέθεσε ψήφισμα.

Όπως αναφέρει το efsyn.gr η παρέμβαση αυτή του Αγροτικού Συλλόγου εξαγρίωσε τον Απόστολο Γκλέτσο, καθώς θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής Αρχής αλλά της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο αυτό, άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, αφαιρώντας του παράλληλα το λόγο και ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ανέλαβε ο ίδιος στην απομάκρυνση του και όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Το περιστατικό καταγγέλλει και καταδικάζει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο της Στυλίδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Κατά τη συζήτηση, ο δήμαρχος –προφανώς μην αντέχοντας την περιγραφή της κατάστασης των αγροτικών υποδομών στο δήμο– κατά τον προσφιλή του τρόπο, ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα προέδρου δημοτικού συμβουλίου, αφαίρεσε τον λόγο από το συμπολίτη μας, αποκάλεσε τους κατοίκους της Σπαρτιάς κλέφτες και τον έδιωχνε από την αίθουσα συνεδριάσεων. Μαινόμενος κατέβηκε από την έδρα του, με το στήθος του τον έσπρωχνε να βγει έξω για να συνεχίσουν εκεί, όπου μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι τον γρονθοκόπησε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ