20.09.20 | 03:54

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξόρμηση της Τροχαίας σε κέντρα διασκέδασης - Στο Αυτόφωρο παρκαδόροι
31.03.19 | 16:37

Εξόρμηση της Τροχαίας σε κέντρα διασκέδασης - Στο Αυτόφωρο παρκαδόροι

Εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και μπαρ, στην περιοχή των Αθηνών, του Ν. Ψυχικού και του Πειραιά πραγματοποίησαν τη νύχτα της Παρασκευής ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων. 

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη 15 ατόμων (11 Ελλήνων και 4 αλλοδαπών), εκ των οποίων οι 9 εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι 6 ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων. 

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση αποδείξεων, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

 ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ