06.06.20 | 10:07

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΤΗΝΟΥ

Έτοιμη η Τήνος για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου
14.08.13 | 13:26

Έτοιμη η Τήνος για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου

Την εφαρμογή ειδικών μέτρων, ενόψει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της συμπλήρωσης 73 χρόνων από τον τορπιλισμό του Κ/Δ «ΕΛΛΗ», με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της πόλης αλλά και την ασφάλεια των προσκυνητών, παραθεριστών, κατοίκων και επαγγελματιών, αποφάσισε η Δημοτική Αρχή της Τήνου, σε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από τα μέτρα της τήρησης της τάξης και της ασφάλειας σε όλο το Ιστορικό Κέντρο της Πόλης και την παραλιακή ζώνη, με συχνές περιπολίες από την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, αποφασίστηκαν εκτός των άλλων και τα κατωτέρω:

Την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου

- Διεύρυνση του χρόνου απαγόρευσης κυκλοφορίας κάθε οχήματος στην παραλιακή οδό από το κατάστημα «Κουρσάρος» μέχρι το κατάστημα «Carrefour Μαρινόπουλος» από 20:00 της 14/8/2013 έως 1:00 π.μ. της 15/8/2013.

- Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στη λεωφόρο Μεγαλόχαρης από 20:00 της 14ης έως το πέρας της τελετής της 15ης.

Κατά την ημέρα του εορτασμού

- Απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος στην ανωτέρω οριοθετημένη περιοχή και σε όλο το μήκος της οδού Ευαγγελιστρίας από 8:00 π.μ. έως το πέρας της τελετής.

Παράλληλα, ο Δήμος Τήνου παρακαλεί για την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων με τα Ι.Χ. οχήματα, στο μέτρο του δυνατού, στην παραλιακή ζώνη και στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ