26.10.20 | 21:11

 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » ΔΗΜΟΙ » ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τα εθιμοτυπικά δώρα και φέτος στον Τροχονόμο Κηφισιάς
02.01.20 | 10:32

Τα εθιμοτυπικά δώρα και φέτος στον Τροχονόμο Κηφισιάς

Τα καθιερωμένα δώρα στον τροχονόμο, στην Πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς, μαζί με ευχές για Υγεία, Ασφάλεια και διαρκή προσφορά στην κοινωνία προσέφερε συμβολικά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μαζί με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ειδικότερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γεώργιος Κουμουτσάκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Ανδρέα Βασιλόπουλο, το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Βασίλειο Ρόκκο, Δ/ντής Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής Ιωάννης Γιαννουδάκης και τον Διοικητή Τροχαίας Α' Τμήματος Βορειοανατολικής Αττικής (Κηφισιά) Παντελή Αναστασόπουλο προσέφεραν δώρα στο τροχονόμο στην Κηφισιά. Επίσης, δώρα προσέφερε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Τον Δήμαρχο Κηφισιάς συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Αυλήτης, Μιχάλης Καυγαλάκης, Νίνα Ασπασία Βλάχου, Ζέτη Κασιμάτη,  Αλέξιος Μακρής και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, Αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ κ. Ιωάννης Σκλάβος.

Ο  Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος  και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ άλλων για θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του Δήμου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ